Fastighetspriserna för att hyra i Stenhamra (Stockholm)

Hyrorna för fastigheter i Stenhamra, i Stockholm region har stigit kraftigt under de senaste månaderna. Fastighetspriserna för andrahandsbostäder har gått igenom en kraftig ökning i denna stad.

10 688,5 kr
Genomsnittligt pris senaste 6 månaderna
429,2 kr
Pris/m² senaste 6 månaderna
Genomsnittligt pris för m²

Priset per m² i Stenhamra har ökat kraftigt under de senaste 6 månaderna. I April, det genomsnittliga priset per m² var . I den följande månaden priset per m² ökade kraftigt till 216 kr. Priset för de följande två månaderna i (Juni, Juli) Hade en betydande uppgång 504 %. Priset per m² har haft en betydande nedgång i 63 % Under de senaste två månaderna , jämfört med det genomsnittliga priset för de föregående fyra månaderna. Detta erhölls genom att jämföra de fyra första månaderna av perioden går från ett pris per m² av 326,3 kr till 205,81 kr under Augusti, och September.

Genomsnittligt pris

När man hänvisar till priset i Stenhamra (städer), har detta ökat kraftigt under de senaste 6 månaderna. Det genomsnittliga priset under vår första provmånad under April, är . Under Maj priset gick igenom en betydande ökning når 10 775 kr. Under de följande två månaderna (Juni, Juli) Hade det genomsnittliga priset en betydande uppgång 144 % Med avseende på de två föregående månaderna. Baserat på en analys av de första fyra priser och de senaste två månaderna har det genomsnittliga priset har haft en kraftig ökning av 125 % Under de senaste två månaderna.

Genomsnittligt pris för rum

Grafen visar den genomsnittliga hyran för rum illustrerar att dessa bostäder med 1 rum är de mest prisvärda sådana. Vid ett pris på 10 802 kr de är 49 % Billigare än det genomsnittliga priset för Stenhamra. De bostäder med det lägsta genomsnittliga priset har 2 rum, Deras pris är 3 % Billigare än genomsnittet. Efter att vi har bostäder med 3 rum prissatt till 8 513 kr.

När det gäller det genomsnittliga priset per m², är dessa bostäder med 3 rum de mest prisvärda med en kostnad på 91 kr / m², med en genomsnittlig 225,84 kr / m² pris i Stenhamra. De bostäder med de dyraste genomsnittliga priserna har 2 rum. De är 3 % Dyrare än genomsnittet , följt av bostäder med 1 rum med ett pris på 219 kr / m².

Pris per fastighetstyp

Grafen visar den genomsnittliga hyrorna för fastighetstyp "Tomt" som den mest prisvärda vid en kostnad av 10 802 kr det är 25 % Billigare än det genomsnittliga priset i Stenhamra. "Radhus" ses som den näst mest prisvärda fastighetstyp. Den mest prisvärda Fastigheten är "Radhus" följt av "Tomt". Vid ett pris på 8 048 kr det är 11 % Billigare än det genomsnittliga priset.

Enligt den genomsnittliga kostnaden per m², är den mest prisvärda egenskapen "Radhus" till ett genomsnittspris på 91 kr / m² följt av "Tomt" prissatt till 118 kr / m². "Tomt" är den mest prisvärda typen av fastighet med 118 kr / m² värdet följt av " Radhus " med ett genomsnittligt pris på 91 kr / m².

Diagram över data
Genomsnittligt pris september
Genomsnittligt pris för m² september
Antal fastigheter som används i Stenhamra
Antal bostäder som används i regionen Stockholm
10 802 kr
225,84 kr
52
122 816
** Grafens data med inget eller noll värde beror på det finns inte tillräckligt med data tillgänglig för att få ett tillförlitligt värde