Fastighetspriserna för att hyra i Rimbo (Stockholm)

Hyrorna för fastigheter i Rimbo, i Stockholm region har sjunkit kraftigt under de senaste månaderna. Det har varit en stark nedgång i hyrespriserna i denna stad.

11 538,4 kr
Genomsnittligt pris senaste 6 månaderna
168,88 kr
Pris/m² senaste 6 månaderna
Genomsnittligt pris för m²

Priset per m² i Rimbo har haft en stark nedgång under de senaste 6 månaderna. I April, det genomsnittliga priset per m² var 165,82 kr. I den följande månaden priset per m² ökade kraftigt till 202,57 kr. Priset för de följande två månaderna i (Juni, Juli) Föll 89 % Med avseende på de två föregående månaderna. Priset per m² har haft en betydande nedgång i 43 % Under de senaste två månaderna , jämfört med det genomsnittliga priset för de föregående fyra månaderna. Detta erhölls genom att jämföra de fyra första månaderna av perioden går från ett pris per m² av 173,63 kr till 74,94 kr under Augusti, och September.

Genomsnittligt pris

När man hänvisar till priset i Rimbo (städer), Har det knappast skett några förändringar i de senaste 6 månaderna. Under vår första provmånad under April, var det genomsnittliga priset 9 560 kr. I Maj Detta pris ligger kvar på 9 259 kr. Under de följande två månaderna (Juni, Juli) Hade det genomsnittliga priset en betydande uppgång 136 % Med avseende på de två föregående månaderna. Under de senaste två månaderna det genomsnittliga priset har sjunkit kraftigt jämfört med föregående fyra går från 11 122,5 kr till 6 601 kr, vilket innebär en 59 % Minskning.

Diagram över data
Genomsnittligt pris september
Genomsnittligt pris för m² september
Antal fastigheter som används i Rimbo
Antal bostäder som används i regionen Stockholm
Ingen data
Ingen data
500
81 622
** Grafens data med inget eller noll värde beror på det finns inte tillräckligt med data tillgänglig för att få ett tillförlitligt värde