Fastighetspriserna för att hyra i Pajala (Norrbotten)

Hyrorna för fastigheter i Pajala, i Norrbotten region har sjunkit kraftigt under de senaste månaderna. Det har varit en stark nedgång i hyrespriserna i denna stad.

7 067,8 kr
Genomsnittligt pris senaste 6 månaderna
91,49 kr
Pris/m² senaste 6 månaderna
Genomsnittligt pris för m²

Priset per m² i Pajala har haft en stark nedgång under de senaste 6 månaderna. I Maj,var det genomsnittliga priset per m² 88,79 kr. Under den följande månaden var priset per m² minskat till 81,77 kr. Priset för de följande två månaderna i (Juli, Augusti) Hade en betydande nedgång i 52 med avseende på de föregående två månaderna Priset per m² har haft en betydande ökning av 152 % Under de senaste två månaderna , jämfört med det genomsnittliga priset för de föregående fyra månaderna. Detta erhölls genom att jämföra de fyra första månaderna av perioden går från ett pris per m² av 64,92 kr till 98,89 kr under September, och Oktober.

Genomsnittligt pris

När man hänvisar till priset i Pajala (städer), Har det knappast skett några förändringar i de senaste 6 månaderna. Hyran i Maj är 5 863 kr, och stiger i Juni till 6 175 kr. Under de följande två månaderna (Juli, Augusti) Hade det genomsnittliga priset en betydande minskning av 66 % i jämförelse med de två föregående månaderna. Baserat på en analys av de första fyra priser och de senaste två månaderna har det genomsnittliga priset har haft en kraftig ökning av 153 % Under de senaste två månaderna.

Genomsnittligt pris för rum

Grafen visar den genomsnittliga hyran för rum illustrerar att dessa bostäder med 1 rum är de mest prisvärda sådana. Vid ett pris på 8 113 kr de är 60 % Billigare än det genomsnittliga priset för Pajala. De bostäder med det lägsta genomsnittliga priset har 4 rum, Deras pris är 7 % Billigare än genomsnittet. Efter att vi har bostäder med 3 rum prissatt till 6 808 kr.

När det gäller det genomsnittliga priset per m², är dessa bostäder med 4 rum de mest prisvärda med en kostnad på 52 kr / m², med en genomsnittlig 103,59 kr / m² pris i Pajala. De bostäder med de mest prisvärda genomsnittet har 1 rum. De är 16 % Billigare än genomsnittet följt av bostäder med 2 rum med ett pris på 77 kr / m².

Pris per fastighetstyp

Grafen visar den genomsnittliga hyrorna för fastighetstyp "Hus" som den mest prisvärda vid en kostnad av 8 113 kr det är 44 % Billigare än det genomsnittliga priset i Pajala. "Villa" ses som den näst mest prisvärda fastighetstyp. Den mest prisvärda Fastigheten är "Lägenhet" följt av "Villa". Vid ett pris på 4 656 kr det är 27 % Billigare än det genomsnittliga priset.

Enligt den genomsnittliga kostnaden per m², är den mest prisvärda egenskapen "Villa" till ett genomsnittspris på 33 kr / m² följt av "Hus" prissatt till 38 kr / m². "Lägenhet" är den mest prisvärda typen av fastighet med 64 kr / m² värdet följt av " Hus " med ett genomsnittligt pris på 38 kr / m².

Diagram över data
Genomsnittligt pris oktober
Genomsnittligt pris för m² oktober
Antal fastigheter som används i Pajala
Antal bostäder som används i regionen Norrbotten
8 113 kr
103,59 kr
72
7 274
** Grafens data med inget eller noll värde beror på det finns inte tillräckligt med data tillgänglig för att få ett tillförlitligt värde
Relaterade sökningar i Norrbotten Län