Fastighetspriserna för att hyra i Nykvarn (Stockholm)

Hyrorna för fastigheter i Nykvarn, i Stockholm region har stigit kraftigt under de senaste månaderna. Fastighetspriserna för andrahandsbostäder har gått igenom en kraftig ökning i denna stad.

10 418,6 kr
Genomsnittligt pris senaste 6 månaderna
199 kr
Pris/m² senaste 6 månaderna
Genomsnittligt pris för m²

Priset per m² i Nykvarn har ökat kraftigt under de senaste 6 månaderna. I Februari, det genomsnittliga priset per m² var . I den följande månaden priset per m² ökade kraftigt till 212,58 kr. Priset för de följande två månaderna i (April, Maj) Hade en betydande uppgång 187 %. Priset per m² har haft en betydande ökning av 126 % Under de senaste två månaderna , jämfört med det genomsnittliga priset för de föregående fyra månaderna. Detta erhölls genom att jämföra de fyra första månaderna av perioden går från ett pris per m² av 152,63 kr till 192,25 kr under Juni, och Juli.

Genomsnittligt pris

När man hänvisar till priset i Nykvarn (städer), har detta ökat kraftigt under de senaste 6 månaderna. Det genomsnittliga priset under vår första provmånad under Februari, är . Under Mars priset gick igenom en betydande ökning når 12 734 kr. Under de följande två månaderna (April, Maj) Hade det genomsnittliga priset en betydande uppgång 175 % Med avseende på de två föregående månaderna. Under de senaste två månaderna har det genomsnittliga priset knappt gått igenom några förändringar när det gäller de tidigare medelvärden går från ett medelvärde av 8 754,25 kr och 8 538 kr mellan Juni och Juli.

Genomsnittligt pris för rum

Grafen visar den genomsnittliga hyran för rum illustrerar att dessa bostäder med 1 rum är de mest prisvärda sådana. Vid ett pris på 7 808 kr de är 23 % Billigare än det genomsnittliga priset för Nykvarn. Egenskaperna som har högst genomsnittspriset har 4 rum, Deras pris är 81 % Dyrare än genomsnittet. Efter att vi har bostäder med 3 rum prissatt till 12 690 kr.

När det gäller det genomsnittliga priset per m², är dessa bostäder med 4 rum de mest prisvärda med en kostnad på 108 kr / m², med en genomsnittlig 212 kr / m² pris i Nykvarn. De bostäder med de dyraste genomsnittliga priserna har 1 rum. De är 30 % Dyrare än genomsnittet , följt av bostäder med 2 rum med ett pris på 192,5 kr / m².

Pris per fastighetstyp

Grafen visar den genomsnittliga hyrorna för fastighetstyp "Hus" som den mest prisvärda vid en kostnad av 7 808 kr det är 37 % Billigare än det genomsnittliga priset i Nykvarn. "Lägenhet" ses som den näst mest prisvärda fastighetstyp. Den dyraste fastighetstyp är "Villa" följt av "Gård". Vid ett pris på 10 430 kr det är 81 % Dyrare än det genomsnittliga priset.

Enligt den genomsnittliga kostnaden per m², är den mest prisvärda egenskapen "Hus" till ett genomsnittspris på 81 kr / m² följt av "Gård" prissatt till 90 kr / m². "Lägenhet" är den mest prisvärda typen av fastighet med 123 kr / m² värdet följt av " Villa " med ett genomsnittligt pris på 105 kr / m².

Diagram över data
Genomsnittligt pris juli
Genomsnittligt pris för m² juli
Antal fastigheter som används i Nykvarn
Antal bostäder som används i regionen Stockholm
7 808 kr
212 kr
104
63 192
** Grafens data med inget eller noll värde beror på det finns inte tillräckligt med data tillgänglig för att få ett tillförlitligt värde