Fastighetspriserna för att hyra i Kalix (Norrbotten)

Hyrorna för fastigheter i Kalix, i Norrbotten region har knappt förändrats under de senaste månaderna. Det har knappat skett några förändringar i hyrespriserna i denna stad.

6 275,67 kr
Genomsnittligt pris senaste 6 månaderna
83,05 kr
Pris/m² senaste 6 månaderna
Genomsnittligt pris för m²

Priset per m² i Kalix har knappt förändrats under de senaste 6 månaderna I April, det genomsnittliga priset per m² var 84,45 kr. I den följande månaden priset per m² steg till 91,61 kr. Priset för de följande två månaderna i (Juni, Juli) Föll 88 % Med avseende på de två föregående månaderna. Priset per m² har knappast förändrats under de senaste två månaderna jämfört med genomsnittspriset för de senaste fyra månaderna som går från ett genomsnittligt pris på 82,93 kr till 83,31 kr under Augusti y September

Genomsnittligt pris

När man hänvisar till priset i Kalix (städer), har detta ökat kraftigt under de senaste 6 månaderna. Det genomsnittliga priset under vår första provmånad under April, är 5 432 kr. Under Maj priset gick igenom en betydande ökning når 6 843 kr. Under följande två månaderna har det genomsnittliga priset knappat förändrats när det gäller de två föregående månaderna från 6 137,5 kr till 6 249,5 kr. Under de senaste två månaderna har det genomsnittliga priset knappt gått igenom några förändringar när det gäller de tidigare medelvärden går från ett medelvärde av 6 193,5 kr och 6 440 kr mellan Augusti och September.

Genomsnittligt pris för rum

Grafen visar den genomsnittliga hyran för rum illustrerar att dessa bostäder med 1 rum är de mest prisvärda sådana. Vid ett pris på 6 653 kr de är 37 % Billigare än det genomsnittliga priset för Kalix. Egenskaperna som har högst genomsnittspriset har 3 rum, Deras pris är 9 % Dyrare än genomsnittet. Efter att vi har bostäder med 2 rum prissatt till 6 425 kr.

När det gäller det genomsnittliga priset per m², är dessa bostäder med 4 rum de mest prisvärda med en kostnad på 54,64 kr / m², med en genomsnittlig 88,55 kr / m² pris i Kalix. De bostäder med de dyraste genomsnittliga priserna har 2 rum. De är 28 % Dyrare än genomsnittet , följt av bostäder med 3 rum med ett pris på 87,75 kr / m².

Pris per fastighetstyp

Grafen visar den genomsnittliga hyrorna för fastighetstyp "Bostadsrätt" som den mest prisvärda vid en kostnad av 6 653 kr det är 14 % Billigare än det genomsnittliga priset i Kalix. "Lägenhet" ses som den näst mest prisvärda fastighetstyp. Den dyraste fastighetstyp är "Villa" följt av "Hus". Vid ett pris på 7 809 kr det är 95 % Dyrare än det genomsnittliga priset.

Enligt den genomsnittliga kostnaden per m², är den mest prisvärda egenskapen "Bostadsrätt" till ett genomsnittspris på 48 kr / m² följt av "Tomt" prissatt till 66 kr / m². "Villa" är den dyraste typen av fastighet med 129,92 kr / m² värdet följt av " Lägenhet " med ett genomsnittligt pris på 92,88 kr / m².

Diagram över data
Genomsnittligt pris september
Genomsnittligt pris för m² september
Antal fastigheter som används i Kalix
Antal bostäder som används i regionen Norrbotten
6 653 kr
88,55 kr
310
6 778
** Grafens data med inget eller noll värde beror på det finns inte tillräckligt med data tillgänglig för att få ett tillförlitligt värde