Fastighetspriserna för att hyra i Kalix (Norrbotten)

Hyrorna för fastigheter i Kalix, i Norrbotten region har stigit kraftigt under de senaste månaderna. Fastighetspriserna för andrahandsbostäder har gått igenom en kraftig ökning i denna stad.

6 295 kr
Genomsnittligt pris senaste 6 månaderna
88,46 kr
Pris/m² senaste 6 månaderna
Genomsnittligt pris för m²

Priset per m² i Kalix har ökat kraftigt under de senaste 6 månaderna. I Maj, det genomsnittliga priset per m² var 65,22 kr. I den följande månaden priset per m² ökade kraftigt till 98,4 kr. Priset för de följande två månaderna i (Juli, Augusti) Hade en betydande uppgång 116 %. Priset per m² har knappast förändrats under de senaste två månaderna jämfört med genomsnittspriset för de senaste fyra månaderna som går från ett genomsnittligt pris på 88,38 kr till 88,64 kr under September y Oktober

Genomsnittligt pris

När man hänvisar till priset i Kalix (städer), har detta ökat kraftigt under de senaste 6 månaderna. Hyran i Maj är 5 562 kr, och stiger i Juni till 5 955 kr. Under följande två månaderna har det genomsnittliga priset knappat förändrats när det gäller de två föregående månaderna från 5 758,5 kr till 6 003,5 kr. Baserat på en analys av de första fyra priser och de senaste två månaderna har det genomsnittliga priset har haft en kraftig ökning av 121 % Under de senaste två månaderna.

Genomsnittligt pris för rum

Grafen visar den genomsnittliga hyran för rum illustrerar att dessa bostäder med 1 rum är de mest prisvärda sådana. Vid ett pris på 6 884 kr de är 55 % Billigare än det genomsnittliga priset för Kalix. Egenskaperna som har högst genomsnittspriset har 4 rum, Deras pris är 22 % Dyrare än genomsnittet. Efter att vi har bostäder med 2 rum prissatt till 7 429 kr.

När det gäller det genomsnittliga priset per m², är dessa bostäder med 4 rum de mest prisvärda med en kostnad på 75,23 kr / m², med en genomsnittlig 97,72 kr / m² pris i Kalix. De bostäder med de dyraste genomsnittliga priserna har 2 rum. De är 25 % Dyrare än genomsnittet , följt av bostäder med 1 rum med ett pris på 99 kr / m².

Pris per fastighetstyp

Grafen visar den genomsnittliga hyrorna för fastighetstyp "Bostadsrätt" som den mest prisvärda vid en kostnad av 6 884 kr det är 16 % Billigare än det genomsnittliga priset i Kalix. "Lägenhet" ses som den näst mest prisvärda fastighetstyp. Den dyraste fastighetstyp är "Tomt" följt av "Villa". Vid ett pris på 6 287 kr det är 2 % Dyrare än det genomsnittliga priset.

Enligt den genomsnittliga kostnaden per m², är den mest prisvärda egenskapen "Villa" till ett genomsnittspris på 44 kr / m² följt av "Bostadsrätt" prissatt till 59 kr / m². "Lägenhet" är den dyraste typen av fastighet med 104,42 kr / m² värdet följt av " Tomt " med ett genomsnittligt pris på 77 kr / m².

Diagram över data
Genomsnittligt pris oktober
Genomsnittligt pris för m² oktober
Antal fastigheter som används i Kalix
Antal bostäder som används i regionen Norrbotten
6 884 kr
97,72 kr
210
4 508
** Grafens data med inget eller noll värde beror på det finns inte tillräckligt med data tillgänglig för att få ett tillförlitligt värde