Fastighetspriserna för att hyra i Jokkmokk (Norrbotten)

Hyrorna för fastigheter i Jokkmokk, i Norrbotten region har stigit något under de senaste månaderna. Fastighetspriserna för andrahands bostäder har stigit i denna stad.

7 012,4 kr
Genomsnittligt pris senaste 6 månaderna
92,09 kr
Pris/m² senaste 6 månaderna
Genomsnittligt pris för m²

Priset per m² i Jokkmokk har ökat under de senaste 6 månaderna. I December, var det genomsnittliga priset per m² 72,8 kr. Under den följande månaden var priset per m² minskat kraftigt till . Priset för de följande två månaderna i (Februari, Mars) Hade en betydande uppgång 236 %. Priset per m² har haft en betydande ökning av 177 % Under de senaste två månaderna , jämfört med det genomsnittliga priset för de föregående fyra månaderna. Detta erhölls genom att jämföra de fyra första månaderna av perioden går från ett pris per m² av 61,08 kr till 108,07 kr under April, och Maj.

Genomsnittligt pris

Baserat på att priset i Jokkmokk (städer) , Har det har gått ner de senaste 6 månaderna. Det genomsnittliga priset för December är 6 301 kr. Under Januari priset hade en betydande nedgång till . Under de följande två månaderna (Februari, Mars) Hade det genomsnittliga priset en betydande uppgång 186 % Med avseende på de två föregående månaderna. Baserat på en analys av de första fyra priser och de senaste två månaderna har det genomsnittliga priset har haft en kraftig ökning av 189 % Under de senaste två månaderna.

Genomsnittligt pris för rum

Grafen visar den genomsnittliga hyran för rum illustrerar att dessa bostäder med 1 rum är de mest prisvärda sådana. Vid ett pris på 8 632 kr de är 60 % Billigare än det genomsnittliga priset för Jokkmokk. Egenskaperna som har högst genomsnittspriset har 4 rum, Deras pris är 12 % Dyrare än genomsnittet. Efter att vi har bostäder med 3 rum prissatt till 6 340 kr.

När det gäller det genomsnittliga priset per m², är dessa bostäder med 3 rum de mest prisvärda med en kostnad på 55 kr / m², med en genomsnittlig 110,06 kr / m² pris i Jokkmokk. De bostäder med de mest prisvärda genomsnittet har 1 rum. De är 14 % Billigare än genomsnittet följt av bostäder med 4 rum med ett pris på 74 kr / m².

Pris per fastighetstyp

När det gäller det genomsnittliga priset baserat på egendom i Jokkmokk Kan vi se att den minst prisvärda fastighetstyp är " Lägenhet " till ett pris av 9 637 kr, de är !PORCENTAJE1 ! % Dyrare än det genomsnittliga priset. Lägenhet har den dyraste priset. Detta pris är 12 % Dyrare än det genomsnittliga priset tidigare nämnda.

Enligt den genomsnittliga området priset med m² är den mest prisvärda fastighetstyp "Lägenhet" med en genomsnittlig kostnad på 74 kr / m². "Lägenhet" med ett genomsnittligt pris på 74 kr / m² har den mest överkomligt pris och skulle riktas mot mindre välbärgade städer .

Diagram över data
Genomsnittligt pris maj
Genomsnittligt pris för m² maj
Antal fastigheter som används i Jokkmokk
Antal bostäder som används i regionen Norrbotten
8 632 kr
110,06 kr
70
9 012
** Grafens data med inget eller noll värde beror på det finns inte tillräckligt med data tillgänglig för att få ett tillförlitligt värde