Fastighetspriserna för att hyra i Jokkmokk (Norrbotten)

Hyrorna för fastigheter i Jokkmokk, i Norrbotten region har stigit kraftigt under de senaste månaderna. Fastighetspriserna för andrahandsbostäder har gått igenom en kraftig ökning i denna stad.

7 101,67 kr
Genomsnittligt pris senaste 6 månaderna
137,71 kr
Pris/m² senaste 6 månaderna
Genomsnittligt pris för m²

Priset per m² i Jokkmokk har ökat kraftigt under de senaste 6 månaderna. I Oktober, det genomsnittliga priset per m² var 100,88 kr. I den följande månaden priset per m² ökade kraftigt till 167,36 kr. Priset för de följande två månaderna i (December, Januari) Hade en betydande uppgång 125 %. Priset per m² har haft en betydande nedgång i 73 % Under de senaste två månaderna , jämfört med det genomsnittliga priset för de föregående fyra månaderna. Detta erhölls genom att jämföra de fyra första månaderna av perioden går från ett pris per m² av 151,15 kr till 110,83 kr under Februari, och Mars.

Genomsnittligt pris

Baserat på att priset i Jokkmokk (städer) , har minskat betydligt under de senaste 6 månaderna. Det genomsnittliga priset för Oktober är 8 426 kr. Under November priset hade en betydande nedgång till 5 862 kr. Under de följande två månaderna (December, Januari) Har priset har haft en genomsnittlig ökning från 7 144 kr till 7 677 kr. Under de senaste två månaderna har det genomsnittliga priset sjunkit med hänsyn till de tidigare. För att vara exakt det har fallit 87 % , Från 7 410,5 kr till 6 484 kr i Februari och Mars.

Genomsnittligt pris för rum

Grafen visar den genomsnittliga hyran för rum illustrerar att dessa bostäder med 1 rum är de mest prisvärda sådana. Vid ett pris på 7 383 kr de är 22 % Billigare än det genomsnittliga priset för Jokkmokk. Egenskaperna som har högst genomsnittspriset har 4 rum, Deras pris är 29 % Dyrare än genomsnittet. Efter att vi har bostäder med 3 rum prissatt till 6 270 kr.

När det gäller det genomsnittliga priset per m², är dessa bostäder med 3 rum de mest prisvärda med en kostnad på 45 kr / m², med en genomsnittlig 92,87 kr / m² pris i Jokkmokk. De bostäder med de dyraste genomsnittliga priserna har 1 rum. De är 65 % Dyrare än genomsnittet , följt av bostäder med 2 rum med ett pris på 89 kr / m².

Pris per fastighetstyp

När det gäller det genomsnittliga priset baserat på egendom i Jokkmokk Kan vi se att den minst prisvärda fastighetstyp är " Lägenhet " till ett pris av 9 537 kr, de är !PORCENTAJE1 ! % Dyrare än det genomsnittliga priset. Lägenhet har den dyraste priset. Detta pris är 29 % Dyrare än det genomsnittliga priset tidigare nämnda.

Enligt den genomsnittliga området priset med m² är den mest prisvärda fastighetstyp "Lägenhet" med en genomsnittlig kostnad på 64 kr / m². "Lägenhet" med ett genomsnittligt pris på 64 kr / m² har den mest överkomligt pris och skulle riktas mot mindre välbärgade städer .

Diagram över data
Genomsnittligt pris mars
Genomsnittligt pris för m² mars
Antal fastigheter som används i Jokkmokk
Antal bostäder som används i regionen Norrbotten
7 383 kr
92,87 kr
108
9 448
** Grafens data med inget eller noll värde beror på det finns inte tillräckligt med data tillgänglig för att få ett tillförlitligt värde
Relaterade sökningar i Norrbotten Län