Fastighetspriserna för att hyra i Jokkmokk (Norrbotten)

Hyrorna för fastigheter i Jokkmokk, i Norrbotten region har stigit kraftigt under de senaste månaderna. Fastighetspriserna för andrahandsbostäder har gått igenom en kraftig ökning i denna stad.

6 922,33 kr
Genomsnittligt pris senaste 6 månaderna
86,23 kr
Pris/m² senaste 6 månaderna
Genomsnittligt pris för m²

Priset per m² i Jokkmokk har ökat kraftigt under de senaste 6 månaderna. I Augusti, det genomsnittliga priset per m² var . I den följande månaden priset per m² ökade kraftigt till 82 kr. Priset för de följande två månaderna i (Oktober, November) Hade en betydande uppgång 127 %. Priset per m² har haft en betydande nedgång i 78 % Under de senaste två månaderna , jämfört med det genomsnittliga priset för de föregående fyra månaderna. Detta erhölls genom att jämföra de fyra första månaderna av perioden går från ett pris per m² av 46,47 kr till 36,4 kr under December, och Januari.

Genomsnittligt pris

När man hänvisar till priset i Jokkmokk (städer), har detta ökat kraftigt under de senaste 6 månaderna. Det genomsnittliga priset under vår första provmånad under Augusti, är . Under September priset gick igenom en betydande ökning når 6 076 kr. Under de följande två månaderna (Oktober, November) Hade det genomsnittliga priset en betydande uppgång 138 % Med avseende på de två föregående månaderna. Under de senaste två månaderna har det genomsnittliga priset sjunkit med hänsyn till de tidigare. För att vara exakt det har fallit 87 % , Från 3 616,5 kr till 3 150,5 kr i December och Januari.

Diagram över data
Genomsnittligt pris januari
Genomsnittligt pris för m² januari
Antal fastigheter som används i Jokkmokk
Antal bostäder som används i regionen Norrbotten
Ingen data
Ingen data
22
8 148
** Grafens data med inget eller noll värde beror på det finns inte tillräckligt med data tillgänglig för att få ett tillförlitligt värde