Fastighetspriserna för att hyra i Jokkmokk (Norrbotten)

Hyrorna för fastigheter i Jokkmokk, i Norrbotten region har stigit kraftigt under de senaste månaderna. Fastighetspriserna för andrahandsbostäder har gått igenom en kraftig ökning i denna stad.

5 986,75 kr
Genomsnittligt pris senaste 6 månaderna
518,08 kr
Pris/m² senaste 6 månaderna
Genomsnittligt pris för m²

Priset per m² i Jokkmokk har ökat kraftigt under de senaste 6 månaderna. I Februari, det genomsnittliga priset per m² var . I den följande månaden priset per m² ökade kraftigt till 86,99 kr. Priset för de följande två månaderna i (April, Maj) Hade en betydande uppgång 1582 %. Priset per m² har haft en betydande nedgång i 83 % Under de senaste två månaderna , jämfört med det genomsnittliga priset för de föregående fyra månaderna. Detta erhölls genom att jämföra de fyra första månaderna av perioden går från ett pris per m² av 365,84 kr till 304,49 kr under Juni, och Juli.

Genomsnittligt pris

När man hänvisar till priset i Jokkmokk (städer), har detta ökat kraftigt under de senaste 6 månaderna. Det genomsnittliga priset under vår första provmånad under Februari, är . Under Mars priset gick igenom en betydande ökning når 6 025 kr. Under de följande två månaderna (April, Maj) Hade det genomsnittliga priset en betydande uppgång 176 % Med avseende på de två föregående månaderna. Under de senaste två månaderna har det genomsnittliga priset sjunkit med hänsyn till de tidigare. För att vara exakt det har fallit 88 % , Från 4 153,25 kr till 3 667 kr i Juni och Juli.

Diagram över data
Genomsnittligt pris juli
Genomsnittligt pris för m² juli
Antal fastigheter som används i Jokkmokk
Antal bostäder som används i regionen Norrbotten
Ingen data
Ingen data
52
5 410
** Grafens data med inget eller noll värde beror på det finns inte tillräckligt med data tillgänglig för att få ett tillförlitligt värde