Fastighetspriserna för att hyra i Haparanda (Norrbotten)

Hyrorna för fastigheter i Haparanda, i Norrbotten region har knappt förändrats under de senaste månaderna. Det har knappat skett några förändringar i hyrespriserna i denna stad.

6 180,17 kr
Genomsnittligt pris senaste 6 månaderna
97,02 kr
Pris/m² senaste 6 månaderna
Genomsnittligt pris för m²

Priset per m² i Haparanda har knappt förändrats under de senaste 6 månaderna I September, det genomsnittliga priset per m² var 97,96 kr. I Oktober detta pris knappt förändrats kvar på 97,15 kr per m². Under de följande två månaderna har priset per m² praktiskt taget förblivit densamma , från 97,56 kr till 97,57 kr per m². Priset per m² har knappast förändrats under de senaste två månaderna jämfört med genomsnittspriset för de senaste fyra månaderna som går från ett genomsnittligt pris på 97,56 kr till 95,95 kr under Januari y Februari

Genomsnittligt pris

När man hänvisar till priset i Haparanda (städer), Har det knappast skett några förändringar i de senaste 6 månaderna. Under vår första provmånad under September, var det genomsnittliga priset 6 175 kr. I Oktober Detta pris ligger kvar på 6 242 kr. Under följande två månaderna har det genomsnittliga priset knappat förändrats när det gäller de två föregående månaderna från 6 208,5 kr till 6 143,5 kr. Under de senaste två månaderna har det genomsnittliga priset knappt gått igenom några förändringar när det gäller de tidigare medelvärden går från ett medelvärde av 6 176 kr och 6 188,5 kr mellan Januari och Februari.

Genomsnittligt pris för rum

Grafen visar den genomsnittliga hyran för rum illustrerar att dessa bostäder med 1 rum är de mest prisvärda sådana. Vid ett pris på 6 252 kr de är 12 % Billigare än det genomsnittliga priset för Haparanda. Egenskaperna som har högst genomsnittspriset har 4 rum, Deras pris är 41 % Dyrare än genomsnittet. Efter att vi har bostäder med 3 rum prissatt till 7 422 kr.

När det gäller det genomsnittliga priset per m², är dessa bostäder med 4 rum de mest prisvärda med en kostnad på 74 kr / m², med en genomsnittlig 96,42 kr / m² pris i Haparanda. De bostäder med de dyraste genomsnittliga priserna har 1 rum. De är 32 % Dyrare än genomsnittet , följt av bostäder med 3 rum med ett pris på 102,28 kr / m².

Pris per fastighetstyp

Grafen visar den genomsnittliga hyrorna för fastighetstyp "Hus" som den mest prisvärda vid en kostnad av 6 252 kr det är 12 % Billigare än det genomsnittliga priset i Haparanda. "Lägenhet" ses som den näst mest prisvärda fastighetstyp. Den mest prisvärda Fastigheten är "Lägenhet" följt av "Hus". Vid ett pris på 5 482 kr det är 2 % Billigare än det genomsnittliga priset.

Enligt den genomsnittliga kostnaden per m², är den mest prisvärda egenskapen "Hus" till ett genomsnittspris på 42 kr / m² följt av "Lägenhet" prissatt till 93 kr / m². "Lägenhet" är den mest prisvärda typen av fastighet med 93 kr / m² värdet följt av " Hus " med ett genomsnittligt pris på 42 kr / m².

Diagram över data
Genomsnittligt pris februari
Genomsnittligt pris för m² februari
Antal fastigheter som används i Haparanda
Antal bostäder som används i regionen Norrbotten
6 252 kr
96,42 kr
902
8 042
** Grafens data med inget eller noll värde beror på det finns inte tillräckligt med data tillgänglig för att få ett tillförlitligt värde