Fastighetspriserna för att hyra i Gotland (Gotland)

Hyrorna för fastigheter i Gotland, i Gotland region har knappt förändrats under de senaste månaderna. Det har knappat skett några förändringar i hyrespriserna i denna stad.

6 320,67 kr
Genomsnittligt pris senaste 6 månaderna
106,98 kr
Pris/m² senaste 6 månaderna
Genomsnittligt pris för m²

Priset per m² i Gotland har knappt förändrats under de senaste 6 månaderna I Januari, det genomsnittliga priset per m² var 109,96 kr. I Februari detta pris knappt förändrats kvar på 113,46 kr per m². Under de följande två månaderna har priset per m² ökat 113 % , Från 111,71 kr till 126,24 kr per m². Priset per m² har haft en betydande nedgång i 70 % Under de senaste två månaderna , jämfört med det genomsnittliga priset för de föregående fyra månaderna. Detta erhölls genom att jämföra de fyra första månaderna av perioden går från ett pris per m² av 118,97 kr till 83 kr under Maj, och Juni.

Genomsnittligt pris

När man hänvisar till priset i Gotland (städer), har detta ökat kraftigt under de senaste 6 månaderna. Under vår första provmånad under Januari, var det genomsnittliga priset 5 212 kr. I Februari Detta pris ligger kvar på 5 277 kr. Under de följande två månaderna (Mars, April) Hade det genomsnittliga priset en betydande uppgång 146 % Med avseende på de två föregående månaderna. Under de senaste två månaderna har det genomsnittliga priset sjunkit med hänsyn till de tidigare. För att vara exakt det har fallit 94 % , Från 6 449 kr till 6 064 kr i Maj och Juni.

Genomsnittligt pris för rum

Grafen visar den genomsnittliga hyran för rum illustrerar att dessa bostäder med 2 rum är de mest prisvärda sådana. Vid ett pris på 6 292 kr de är 22 % Billigare än det genomsnittliga priset för Gotland. Egenskaperna som har högst genomsnittspriset har 4 rum, Deras pris är 73 % Dyrare än genomsnittet. Efter att vi har bostäder med 3 rum prissatt till 8 671 kr.

När det gäller det genomsnittliga priset per m², är dessa bostäder med 2 rum de dyraste till en kostnad av 83 kr / m², med en genomsnittlig 78 kr / m² pris i Gotland. De bostäder med de dyraste genomsnittliga priserna har 1 rum. De är 64 % Dyrare än genomsnittet , följt av bostäder med 3 rum med ett pris på 105 kr / m².

Pris per fastighetstyp

Grafen visar den genomsnittliga hyrorna för fastighetstyp "Villa" som den dyraste. Vid en kostnad av 6 292 kr det är 6 % Dyrare än det genomsnittliga priset i Gotland. "Gård" ses som den näst dyraste fastighetstyp. Den dyraste fastighetstyp är "Radhus" följt av "Hus". Vid ett pris på 13 019 kr det är 262 % Dyrare än det genomsnittliga priset.

Enligt den genomsnittliga kostnaden per m², är den mest prisvärda egenskapen "Gård" till ett genomsnittspris på 71 kr / m² följt av "Villa" prissatt till 90 kr / m². "Radhus" är den dyraste typen av fastighet med 200 kr / m² värdet följt av " Lägenhet " med ett genomsnittligt pris på 133 kr / m².

Diagram över data
Genomsnittligt pris juni
Genomsnittligt pris för m² juni
Antal fastigheter som används i Gotland
Antal bostäder som används i regionen Gotland
6 292 kr
78 kr
48
1 628
** Grafens data med inget eller noll värde beror på det finns inte tillräckligt med data tillgänglig för att få ett tillförlitligt värde
Andra städer i Gotland