Fastighetspriserna för att hyra i Gammelstad (Norrbotten)

Hyrorna för fastigheter i Gammelstad, i Norrbotten region har stigit något under de senaste månaderna. Fastighetspriserna för andrahands bostäder har stigit i denna stad.

7 693,17 kr
Genomsnittligt pris senaste 6 månaderna
137,35 kr
Pris/m² senaste 6 månaderna
Genomsnittligt pris för m²

Priset per m² i Gammelstad har ökat under de senaste 6 månaderna. I Januari,var det genomsnittliga priset per m² 122,86 kr. Under den följande månaden var priset per m² minskat till 115,46 kr. Priset för de följande två månaderna i (Mars, April) Hade en betydande uppgång 126 %. Priset per m² har ökat 107 % Under de senaste två månaderna , jämfört med det genomsnittliga priset för de föregående fyra månaderna. Detta erhölls genom att jämföra de fyra första månaderna av perioden går från ett pris per m² av 134,38 kr till 143,29 kr under Maj, och Juni.

Genomsnittligt pris

Baserat på att priset i Gammelstad (städer) , Har det har gått ner de senaste 6 månaderna. Det genomsnittliga priset för Januari är 8 362 kr. Under Februari priset hade en liten nedgång till 7 690 kr. Under de följande två månaderna (Mars, April) sjönk det genomsnittliga priset 91 % i jämförelse med de två föregående månaderna. Under de senaste två månaderna har det genomsnittliga priset knappt gått igenom några förändringar när det gäller de tidigare medelvärden går från ett medelvärde av 7 655 kr och 7 769,5 kr mellan Maj och Juni.

Genomsnittligt pris för rum

Grafen visar den genomsnittliga hyran för rum illustrerar att dessa bostäder med 4 rum är de mest prisvärda sådana. Vid ett pris på 8 205 kr de är 27 % Billigare än det genomsnittliga priset för Gammelstad. Egenskaperna som har högst genomsnittspriset har 3 rum, Deras pris är 25 % Dyrare än genomsnittet. Efter att vi har bostäder med 2 rum prissatt till 8 787 kr.

När det gäller det genomsnittliga priset per m², är dessa bostäder med 4 rum de mest prisvärda med en kostnad på 49 kr / m², med en genomsnittlig 138,86 kr / m² pris i Gammelstad. De bostäder med de dyraste genomsnittliga priserna har 3 rum. De är 11 % Dyrare än genomsnittet , följt av bostäder med 1 rum med ett pris på 141,26 kr / m².

Pris per fastighetstyp

När det gäller det genomsnittliga priset baserat på egendom i Gammelstad Vi kan se att de mest prisvärda fastighetstyp är " Villa " till ett pris av 6 017 kr, de är 27 % Billigare än det genomsnittliga priset på. Villa har mest överkomligt pris. Detta pris är 27 % Billigare än det genomsnittliga priset tidigare nämnda.

Enligt den genomsnittliga området priset med m² är den mest prisvärda fastighetstyp "Villa" med en genomsnittlig kostnad på 49 kr / m². "Villa" med ett genomsnittligt pris på 49 kr / m² har den mest överkomligt pris och skulle riktas mot mindre välbärgade städer .

Diagram över data
Genomsnittligt pris juni
Genomsnittligt pris för m² juni
Antal fastigheter som används i Gammelstad
Antal bostäder som används i regionen Norrbotten
8 205 kr
138,86 kr
210
5 050
** Grafens data med inget eller noll värde beror på det finns inte tillräckligt med data tillgänglig för att få ett tillförlitligt värde
Relaterade sökningar i Norrbotten Län