Fastighetspriserna för att hyra i Boden (Norrbotten)

Hyrorna för fastigheter i Boden, i Norrbotten region har stigit något under de senaste månaderna. Fastighetspriserna för andrahands bostäder har stigit i denna stad.

6 772 kr
Genomsnittligt pris senaste 6 månaderna
94,31 kr
Pris/m² senaste 6 månaderna
Genomsnittligt pris för m²

Priset per m² i Boden har ökat under de senaste 6 månaderna. I November,var det genomsnittliga priset per m² 89,9 kr. Under den följande månaden var priset per m² minskat till 84,1 kr. Under de följande två månaderna har priset per m² praktiskt taget förblivit densamma , från 87 kr till 89,51 kr per m². Priset per m² har haft en betydande ökning av 121 % Under de senaste två månaderna , jämfört med det genomsnittliga priset för de föregående fyra månaderna. Detta erhölls genom att jämföra de fyra första månaderna av perioden går från ett pris per m² av 88,26 kr till 106,43 kr under Mars, och April.

Genomsnittligt pris

Baserat på att priset i Boden (städer) , Har det har gått ner de senaste 6 månaderna. Det genomsnittliga priset för November är 7 433 kr. Under December priset hade en liten nedgång till 6 530 kr. Under följande två månaderna har det genomsnittliga priset knappat förändrats när det gäller de två föregående månaderna från 6 981,5 kr till 6 842,5 kr. Under de senaste två månaderna har det genomsnittliga priset sjunkit med hänsyn till de tidigare. För att vara exakt det har fallit 94 % , Från 6 912 kr till 6 492 kr i Mars och April.

Genomsnittligt pris för rum

Grafen visar den genomsnittliga hyran för rum illustrerar att dessa bostäder med 1 rum är de mest prisvärda sådana. Vid ett pris på 6 329 kr de är 39 % Billigare än det genomsnittliga priset för Boden. Egenskaperna som har högst genomsnittspriset har 4 rum, Deras pris är 44 % Dyrare än genomsnittet. Efter att vi har bostäder med 3 rum prissatt till 7 407 kr.

När det gäller det genomsnittliga priset per m², är dessa bostäder med 4 rum de mest prisvärda med en kostnad på 76 kr / m², med en genomsnittlig 103,32 kr / m² pris i Boden. De bostäder med de dyraste genomsnittliga priserna har 1 rum. De är 19 % Dyrare än genomsnittet , följt av bostäder med 2 rum med ett pris på 105,99 kr / m².

Pris per fastighetstyp

Grafen visar den genomsnittliga hyrorna för fastighetstyp "Bostadsrätt" som den mest prisvärda vid en kostnad av 6 329 kr det är 22 % Billigare än det genomsnittliga priset i Boden. "Radhus" ses som den näst mest prisvärda fastighetstyp. Den mest prisvärda Fastigheten är "Lägenhet" följt av "Radhus". Vid ett pris på 5 534 kr det är 12 % Billigare än det genomsnittliga priset.

Enligt den genomsnittliga kostnaden per m², är den mest prisvärda egenskapen "Bostadsrätt" till ett genomsnittspris på 64 kr / m² följt av "Radhus" prissatt till 80 kr / m². "Lägenhet" är den mest prisvärda typen av fastighet med 85 kr / m² värdet följt av " Radhus " med ett genomsnittligt pris på 80 kr / m².

Diagram över data
Genomsnittligt pris april
Genomsnittligt pris för m² april
Antal fastigheter som används i Boden
Antal bostäder som används i regionen Norrbotten
6 329 kr
103,32 kr
262
4 246
** Grafens data med inget eller noll värde beror på det finns inte tillräckligt med data tillgänglig för att få ett tillförlitligt värde
Relaterade sökningar i Norrbotten Län