Fastighetspriserna för salu i Kalix (Norrbotten)

Priserna för fastigheter i Kalix, i Norrbotten region, har haft en stark nedgång i de senaste månaderna. Fastighetspriserna för andrahands bostäder har gått igenom en kraftig nedgång i den här staden.

751 407,6 kr
Genomsnittligt pris senaste 6 månaderna
8 129,2 kr
Pris/m² senaste 6 månaderna
Genomsnittligt pris för m²

Priset per m² i Kalix har haft en stark nedgång under de senaste 6 månaderna. I April, var det genomsnittliga priset per m² 12 512 kr. Under den följande månaden var priset per m² minskat kraftigt till 7 756 kr. Priset för de följande två månaderna i (Juni, Juli) Hade en betydande minskning med 63 med avseende på de tidigare två månader. Priset per m² har haft en betydande deflation i 46 % Under de senaste två månaderna , jämfört med det genomsnittliga priset för de föregående fyra månaderna. Detta erhölls genom att jämföra de fyra första månaderna av perioden går från ett pris per m² av 8 267 kr till 3 789 kr under Augusti, och September.

Genomsnittligt pris

När man hänvisar till priset i Kalix (städer), har minskat under de senaste 6 månaderna . Det genomsnittliga priset för April är 1 467 061 kr. Under Maj priset hade en avsevärd minskning till 577 842 kr. Under de följande två månaderna (Juni, Juli) Hade det genomsnittliga priset en betydande minskning av 53 % i jämförelse med de två föregående månaderna. Under de senaste två månaderna det genomsnittliga priset har haft en stark nedgång jämfört med föregående fyra går från 783 549 kr till 311 421 kr, vilket innebär en 40 % Minskning.

Diagram över data
Genomsnittligt pris september
Genomsnittligt pris för m² september
Antal fastigheter som används i Kalix
Antal bostäder som används i regionen Norrbotten
Ingen data
Ingen data
56
70
** Grafens data med inget eller noll värde beror på det finns inte tillräckligt med data tillgänglig för att få ett tillförlitligt värde