Fastighetspriserna för salu i Jokkmokk (Norrbotten)

Priserna för fastigheter i Jokkmokk, i Norrbotten region, har haft en stark nedgång i de senaste månaderna. Fastighetspriserna för andrahands bostäder har gått igenom en kraftig nedgång i den här staden.

1 505 527 kr
Genomsnittligt pris senaste 6 månaderna
14 351,67 kr
Pris/m² senaste 6 månaderna
Genomsnittligt pris för m²

Priset per m² i Jokkmokk har haft en stark nedgång under de senaste 6 månaderna. I Maj, var det genomsnittliga priset per m² 15 955 kr. Under den följande månaden var priset per m² minskat kraftigt till 13 550 kr. Priset för de följande två månaderna i (Juli, Augusti) Hade en betydande minskning med 0 med avseende på de tidigare två månader. Priset per m² har minskat 92 % Under de senaste två månaderna , jämfört med det genomsnittliga priset för de föregående fyra månaderna. Detta erhölls genom att jämföra de fyra första månaderna av perioden går från ett pris per m² av 7 376,25 kr till 6 775 kr under September, och Oktober.

Genomsnittligt pris

När man hänvisar till priset i Jokkmokk (städer), har minskat under de senaste 6 månaderna . Det genomsnittliga priset för Maj är 1 795 971 kr. Under Juni priset hade en avsevärd minskning till 1 360 305 kr. Under de följande två månaderna (Juli, Augusti) Hade det genomsnittliga priset en betydande minskning av 0 % i jämförelse med de två föregående månaderna. Under de senaste två månaderna har det genomsnittliga priset reduceras med hänsyn till de tidigare. För att vara exakt det har gått ned 86 % , Från 789 069 kr till 680 152,5 kr i September och Oktober.

Diagram över data
Genomsnittligt pris oktober
Genomsnittligt pris för m² oktober
Antal fastigheter som används i Jokkmokk
Antal bostäder som används i regionen Norrbotten
Ingen data
Ingen data
8
1 460
** Grafens data med inget eller noll värde beror på det finns inte tillräckligt med data tillgänglig för att få ett tillförlitligt värde
Relaterade sökningar i/på Jokkmokk
Relaterade sökningar i Norrbotten Län