Fastighetspriserna för salu i Jakobsberg (Stockholm)

Priserna för fastigheter i Jakobsberg, i Stockholm region, har haft en stark nedgång i de senaste månaderna. Fastighetspriserna för andrahands bostäder har gått igenom en kraftig nedgång i den här staden.

2 284 037,5 kr
Genomsnittligt pris senaste 6 månaderna
31 518,5 kr
Pris/m² senaste 6 månaderna
Genomsnittligt pris för m²

Priset per m² i Jakobsberg har haft en stark nedgång under de senaste 6 månaderna. I Mars, var det genomsnittliga priset per m² 32 308 kr. Under den följande månaden var priset per m² minskat kraftigt till . Priset för de följande två månaderna i (Maj, Juni) Hade en betydande ökning av 190 %. Priset per m² har haft en betydande deflation i 69 % Under de senaste två månaderna , jämfört med det genomsnittliga priset för de föregående fyra månaderna. Detta erhölls genom att jämföra de fyra första månaderna av perioden går från ett pris per m² av 23 401 kr till 16 235 kr under Juli, och Augusti.

Genomsnittligt pris

När man hänvisar till priset i Jakobsberg (städer), har minskat under de senaste 6 månaderna . Det genomsnittliga priset för Mars är 2 652 195 kr. Under April priset hade en avsevärd minskning till . Under de följande två månaderna (Maj, Juni) Hade det genomsnittliga priset en betydande ökning av 161 % Med avseende på de två föregående månaderna. Under de senaste två månaderna det genomsnittliga priset har haft en stark nedgång jämfört med föregående fyra går från 1 730 738,5 kr till 1 106 598 kr, vilket innebär en 64 % Minskning.

Diagram över data
Genomsnittligt pris augusti
Genomsnittligt pris för m² augusti
Antal fastigheter som används i Jakobsberg
Antal bostäder som används i regionen Stockholm
Ingen data
Ingen data
206
12 276
** Grafens data med inget eller noll värde beror på det finns inte tillräckligt med data tillgänglig för att få ett tillförlitligt värde